GENÇLERİN GÖZDESİ CELALEDDİN KARATAY GENÇLİK MERKEZİ


Gençlerin eğitimden eğlenceye hobiden sanata değişmeyen adresi Celaleddin Karatay Gençlik Merkezi, 13 branşta verdiği eğitimlerle büyük ilgi görüyor.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Akabe Mahallesi Alaaddin Kap Caddesi üzerinde yer alan Celaleddin Karatay Gençlik Merkezi'nde 14-28 yaş arası gençlere yönelik kültürel faaliyetler, sosyal etkinlikler ve eğitim programları düzenlendiklerini; derslikleri, müzik atölyesi, bilgisayar laboratuvarı, kütüphanesi, internet-bilişim köşesi, fitness-aerobik salonu, etüt salonu, kafeterya, bilardo, masa tenisi, play station, airhokey gibi etkinlik alanlarını bünyesinde barındıran büyük bir kompleks ile gençlere yönelik her imkanı ücretsiz olarak sağladıklarını belirtti. Başkan Hançerli Celaleddin Karatay Gençlik Merkezi'nin şu an 4800 kayıtlı üyesi olduğunu ve bu sayının her geçen dönem daha da arttığını belirtti. Gençlik Merkezinde İngilizce, resim, Solid Works, işaret dili, hızlı okuma, bilgisayar, Autocad, diksiyon, gitar, bağlama, folklor, üniversiteye hazırlık, bay-bayan fitness olmak üzere toplam 13 branşta eğitim verildiğini kaydeden Başkan Hançerli, öğrencilerin taleplerine göre farklı branşlarda da eğitim verilebileceğini belirtti.

"Gençler bizim geleceğimizdir" diyen Başkan Hançerli, gençlerimizin kötü alışkanlıklardan ve kötü ortamlardan uzak tutularak güven içerisinde hem eğlenebileceği, hem de eğitim alacağı bir ortam oluşturmaktan duyduğu memnuniyeti dile gelirdi.

 

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar