Lambeth Belediye başkanı Doğuş, toplum hizmetine devam ediyor


Göreve geldiği Nisan 2019 tarihinden beri yoğun çalışmalarıyla gündemden düşmeyen Lambeth Belediye başkanı İbrahim Doğuş, Lambeth bölgesinde yasayan tüm toplumlar ile geliştirdiği iyi diyaloglar ile beraber birçok toplum kuruluşunun aktifleşmesinde büyük rol oynuyor. 

Türkiye Araştırmaları Merkezi’nin (CEFTUS) yöneticiliğinin yanı sıra İngiltere’de her yıl düzenlenen ‘En İyi Kebap Ödülleri’nin (British Ke­bab Awards) de kurucusu olan iş adamı Doğuş, bir çok yardım prog­ramlarında sık sık yer alan bir isim. Doğuş, geçtiğimiz yıllarda Westminster Bridge’te düzenlenen terör saldı­rısı sırasında restoranının kapılarını polislere açarak ülke gündemine girmişti. Mayıs 2018 seçimlerinde Lambeth bölgesinde İşçi Partisi’nden aday olan Doğuş, rekor bir oyla be­lediye meclisine girmeyi başarmıştı. 


Bugün ise Lambeth Belediye başkanı olarak son 6 ayda 500’e yakın yeni İngiliz vatandaşlarına sertifikalarını takdim eden Doğuş, konuşmasında kendisinin de bir göçmen olarak sonradan İngiliz vatandaşlığına geçtiğini, büyük zorluklara rağmen vatandaşı olduğu Britanya coğrafyasında ülkeye her türlü pozitif katkıyı büyük bir mutlulukla gerçekleştirdiğini yineledi.

Londra Hibya Muhabiri Celal Sönmez

Hibya Haber Ajansı


Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar