Bozkır Dereköy Muhtarlığından Hurdacı uyarısı.


İlçemiz Bozkır'a bağlı Dereköy mahallesinde yaşanan bir olay sonrasında Mahalle Muhtarı Ramazan Deniz tarafından halkı bilgilendirici uyarı açıklamasında bulundu. 

Dereköy Mahalle Muhtarı Deniz yaptığı açıklamada "Son günlerde Bozkır genelinde olduğu gibi  mahallemizde de seyyar hurdacı sayısı ciddi bir şekilde artmıştır.

Mahalle muhtarlığı olarak konu hakkında  17/11/2021 tarihinde dilekçe verip gerekli önlemlerin alınması talebinde bulunduk.

Bu seyyar hurdacıların bir çoğunun belgesi olduğu için herhangi bir yasal işlem yapılamamaktadır.

Bu hurdacılar arasında eski küp vb eşyaları almak için dolaşan araçların plakasını özellikle alıp jandarma ya bildiriyoruz dün dolaşan bir araç 30 lu yaşlarda 2 kişi orta mahallede bir örenden ahşap dolabı sökerken kendisine müdehale eden vatandaşa sahibinden aldık parasını komşuya bırakmamızı söyledi diyerek bir miktar  parayı bırakmış dolabı söküp gitmiş ev sahibinin akşam konuyu  bildirmesi üzerine söz konusu aracın plakasını jandarma ekiplerine bildirdik ekipler dolabı geriye getirtip yasal süreci başlattılar.

Mahalle halkından ricamiz mağdur olmamak için hurdacı seyyar satıcı gibi  şüphelendikleri yabancı  kişileri bizlere bildirmesidir" dedi. 

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar