Çipan; “ Cumhuriyet kutlu bir emanettir.


MHP Selçuklu İlçe Başkanı Güzide Çipan; " Cumhuriyet kutlu bir emanettir.

MHP Selçuklu İlçe Başkanı Güzide Çipan "Cumhuriyetimizin 95'üncü yıldönümünü; büyük bir heyecanla, gururla ve şevkle idrak ediyoruz. Türkiye Cumhuriyeti ağır bedeller sonucunda kuruldu.Her safhası Milli Mücadele eseridir.Her satırı,özveri, her sayfası cesaret ve yiğitliklerle doludur."dedi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınlayan Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Selçuklu İlçe Başkanı Güzide Çipan, "Türk milleti, Milli Mücadele şartlarında, içine düşürüldüğü ateş çemberini vatan aşkı, mücadele azmi ile kırmayı bilmiş, Karşılaştığı zorlukları adanmışlık ve iman gücü ile alt etmeyi başarmıştır. İçten içe büyüyen kurtuluş azmi, adım adım güçlenen diriliş aşkı, şüphesiz ki Türkiye Cumhuriyeti'nin ağlarını örmüş, emperyalizmin bütün tuzaklarını bertaraf etmiştir. Elbette Türkiye Cumhuriyeti;bir varoluş,bir davanın, zulme karşı boyun eğmeyen Türkçü ve milliyetçi bir şuurun, ilelebet payidar olarak kalacak bir mirası, her şartta müdafaa edilecek kutlu bir emanetidir. 

Muazzam mücadelelerle fikri hür, irfanı hür ve vicdanı hür nesillerin yetişmesini temin eden, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm kurucu kahramanları, saygı ve minnetle yâd ediyorum. Vatan uğruna gözlerini kırpmadan kendilerini feda eden aziz şehitlerimize, Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyorum. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun."dedi.


Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar