NESİBE AYDIN KONYA OKULLARINDA CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI


Nesibe Aydın Konya Okullarında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 95. Kuruluş yıl dönemi okulda düzenlenen çeşitli etkinliklerle okul  idarecileri, öğretmen, öğrenci ve velilerinin yoğun katımıyla çoşkuyla kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 95. Kuruluş yıldönümü Nesibe Aydın Konya Okullarında bir dizi etkinlikle çoşkuyla kutlandı. Okuldaki ilk etkinlik okul girişinde yer alan çok amaçlı salonda açılan"Cumhuriyet ve Atatürk " konulu resim sergisiyle açılmasıyla başladı.Minik öğrenc ilerin sergideki  coşkusu görülmeye değerdi.

İkinci etkinlik okul konferans salonunda yapıldı. Tören Saygı duruşu ve İstiklal marşının hepbirlikte okunmasıyla başladı. Okul Türkçe Öğretmeni   Fatime Sarıca,Cumhuriyetin anlam ve önemini biaen bir konuşma yaptı. Okul öğrencileri ve öğretmenlerinin hazırlayıp sunduğu törene geçildi. Törende öğrencilerin okuduğu şiirler, gösteriler, şarkılar ve dans gösterileri törene ayrı bir renk kattı.

Nesibe Aydın Konya Okulları Yönetim Kurulu Üyesi Can Ünal "Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi 29 Ekim Cumhuriyet bayramının 95. Yıl dönümünde minnet ve şükranla anıyor; tüm idareci, öğretmen, öğrenci , velilerimizin ve tüm milletimizin Cumhuriyet Bayramını kutluyorum."dedi.




Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar