SKM SERGİLERE EV SAHİPLİĞİ YAPMAYA DEVAM EDİYOR - HANELER MİNYATÜR SERGİSİ


Necmettin Erbakan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ve Selçuklu Belediyesi işbirliğinde düzenlenen ''HANELER'' adlı Minyatür Sergisi 7 Haziran - 6 Temmuz tarihleri arasında Küratör Doç. Dr. Ali Fuat BAYSAL eşliğinde  13:00 - 18:00' saatleri arasında Selçuklu Kongre Merkezi'nde.


ÂLÂ TURKA KONSERİ – SEDEP KAPSAMINDA SKM'DE

Şehrin kültür, sanat ve yaşamına önemli katkılar sağlayan Selçuklu Kongre Merkezi'nde Kültür, Sanat, Yaşam etkinlikleri tüm hızıyla sürüyor.

SEDEP Etkinlikler kapsamında Âlâ Turka Konseri 18 Haziran Salı günü saat 20:30'da Selçuklu Kongre Merkezi Konya Oditoryum sahnesinde.


ÇATALHÖYÜK MİLLİ TARIM ZİRVESİ 2019

Selçuklu Kongre Merkezi toplantı, kongre, zirvelerin ortak noktası olmaya devam ediyor. Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Konya Şubesi öncülüğünde hazırlanan Çatalhöyük Milli Tarım Zirvesi ile insanoğlunun yerleşik hayata ve tarıma başlaması 9000 yıl önce Çatalhöyük'te başlamasını tema edinen Tarımın Zirvesi 19 Haziran 2019 Çarşamba günü Selçuklu Kongre Merkezi'nde.


ARCTIC – BAŞKA SİNEMA

Başrolde Mads Mikkelsen'in (The Hunt, Hannibal, Doctor Strange) yer aldığı ARCTIC, bir adamın Kuzey Kutup Bölgesi'nde hayatta kalma mücadelesini anlatıyor. Düşen uçağından sağ çıkmayı başaran Overgard, kurtarma ekibini beklemektedir. Fakat trajik bir kaza, umudunun tükenmesine yol açar. Overgard artık hiçliğin ortasında, sert doğa koşullarının karşısına çıkardığı engelleri yaratıcı yöntemlerle aşmak zorundadır. Kendine güvenli bir alan oluşturan Overgard'ın, yardım şansını son bir kez zorlamak için ölümcül bir yolculuğa çıkması gerekecektir

Arctic Filmi 19 Haziran 2019 Çarşamba ve 22 Haziran 2019 Cumartesi günü saat 19:00'da SKM Cep Sinema'da izleyicileri bekliyor.

 

MOZAİK 3 KONSERİ - SEDEP

Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi (AKEF) Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı ve Selçuklu Belediyesinin SEDEP kapsamında düzenlenecek "Mozaik 3" konseri Selçuklu Kongre Merkezi Konya Oditoryumda 21 Haziran Cuma Günü saat 20:30'da sahnelenecek.

Programda, Anadolu ve komşu coğrafya müziklerindeki çeşitliliğin yanı sıra tek sesli ve çok sesli müzik anlayışının birbirinden güzel örnekleri Müzik Eğitim Ana Bilim Dalı öğretim elemanları, lisans ve lisansüstü öğrencileri ile farklı şehirlerden alanından uzman müzisyenler tarafından seslendirilecek.


CUMHURBAŞKANLIĞI SENFONİ ORKESTRASI ' CARMİNA BURANA '

Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü'nce tertiplenen ve Selçuklu Belediyesi'nin iş birliği ile gerçekleştirecek Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) ve Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Çoksesli Korosu, SKM' de 170 kişilik dev kadrosu ile izleyici karşısına çıkacak.

Çoksesli müziğin seçkin örneklerini dinlemek isteyenlerle, 22 Haziran 2019 Cumartesi ve 23 Haziran 2019 Pazar akşamı, saat 20.00'de "Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Konserleri" programında buluşalım!

 

 

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar