DENİZ İNAN CAN 2.KİŞİSEL RESİM SERGİSİNİ SKM’ DE AÇIYOR!


Hobi olarak yaptığı çok sayıda tablosunun yer aldığı sergide yağlı boya, doğa ve portre çalışmalarının yanı sıra manzara eserleri yer alıyor. Can, uzun yıllar tuvaline aktardığı çalışmalarından oluşan kişisel sergisini sanatseverlerle buluşturuyor.

Ressam Deniz Can İnan' nın, çalışmalarından oluşan kişisel resim sergisi, 16 Ekim'e kadar her gün 13.00-18.00 saatleri arasında sanatseverler tarafından ziyaret edilebilecek.

YULİ
İspanyol yönetmen Icíar Bollaín' in yönetmen koltuğunda oturduğu film, ünlü Kübalı dansçı Carlos Acosta' nın hayat hikayesini konu ediyor.

Yuli' nin hayatı, sokaklarda zaman geçirmekten keyif alan küçük bir çocukken babasının yeteneğini keşfetmesiyle tamamen değişir. Dans etmeye pek de istekli olmayan Yuli, babasının zorlamasıyla, Küba Ulusal Dans Okulu'na yazılır. Başlarda okula zorla giden Yuli, zamanla içindeki sese kulak vermeye başlar. Onun bu yeteneği, tüm tabuların yıkılmasını sağlar ve Yuli, Londra Kraliyet Balesi gibi saygın kurumlarda sahneye çıkan ilk siyah balet olmayı başarır.

Sanat, kökenler, fedakârlık, cesaret, aile ve azim hakkında hareketli, renkli ve güçlü bir film olan Yuli, 18-21 Eylül 2019, çarşamba-cumartesi günleri saat 19:00' da SKM Cep Sineması'nda.

UFUK BEYDEMİR

Sözü ve bestesi kendisine ait olan" Ay Tenli Kadın" adlı şarkısı ve bu kayıttaki harika performansı ile kısa zamanda dikkatleri üzerine çeken Ufuk Beydemir, sosyal medyada kısa süre içerisinde adı en çok aranan ve dikkat çeken isimlerden biri oldu.

Ufuk Beydemir, eşsiz sesi, harika sahne performansı ile 22 Eylül 2019, pazar günü saat 20:00' da Anadolu Oditoryum Sahnesi' nde sevilen şarkılarını sizler için seslendirecek.

EMİR CAN İĞREK

Selçuklu Kongre Merkezi Anadolu Oditoryum' da gerçekleştirilecek olan muhteşem konserde ünlü müzisyen Emir Can İğrek sahne alacak. 3 yıl önce yazdığı 'Müzik Kutusu' ile internet ortamını kasıp kavuran ve 50 milyondan fazla dinlenen bu şarkısı ile patlama yapan 26 yaşındaki İğrek, ilk defa Konya'da konser verecek olmanın heyecanını yaşıyor.

Emir Can İğrek, 24 Eylül Salı günü saat 20:00'da Selçuklu Kongre Merkezi Anadolu Oditoryum sahnesinde sevenleriyle birlikte olacak.

GÖNÜLDEN NAĞMELER

Şef Necmettin Akben yönetimindeki Gönülden Nağmeler ProgramıTürk Müziği sanatçılarının solo performanslarının yanı sıra koro olarak seslendireceği eserlerde başta Ömer Faruk Belviranlı olmak üzere, 10 yıldan beri Klasik Türk Müziği Korosu ses sanatçısı olarak görev alan Çiğdem Gürdal, lise eğitimi zamanında Türk Halk Müziği Ses Yarışmasında Türkiye Birincisi olan Nilgün Kızılcı, başarılı halk müziği yorumcularından Enver Merallı, Zerrin Naycı, Neşe Dursun Saraç, Suat Kılıç, Turgut Karadeniz'in eşsiz yorumları ile müzikseverlere muhteşem bir gece yaşatacaklar.

28 Eylül Cumartesi akşamı 20.00'da Selçuklu Kongre Merkezi' nde gerçekleşecek Gönülden Nağmeler Programının davetiyeleri SKM Bilet Gişe' den temin edilmektedir.  

TEOMAN

Rock müzik sahnesine birbirinden özel şarkılar, albümler ve performanslar kazandıran, Türk Rock müziğinin en başarılı şarkıcı ve söz yazarlarından Teoman, "Uğur Bayhan Yapım" ve "Centra" organizasyonuyla gerçekleşecek olan Türkiye Konserleri kapsamında sevenleriyle buluşuyor.

Geçmişten bugüne en sevilen şarkılarının yer aldığı repertuvarı, dinamik sahne performansı ve deneyimli orkestrasıyla Teoman müzikseverlere unutulmaz anlar yaşatacak.

Teoman, 01 Ekim 2019 'da Selçuklu Kongre Merkezi Anadolu Oditoryum'da !

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar