Yükseköğrenimde uzaktan eğitim için yerli yazılım devrede


İlköğretimden yüksek öğrenime kadar eğitimin her kademesine yönelik Öğrenme Yönetim Sistemi (LMS - Learning Management System) hizmeti veren PHI Corporate, güz dönemini uzaktan eğitimle geçirmesi gündemde olan üniversiteler ve yüksek lisans programları için tamamen yerli yazılım, özel çözümler sunuyor. Üniversite programlarının tüm eğitim içeriğini tek bir yerde toplamaya ve bu içeriğe sınırsız şekilde sürekli erişime imkan tanıyan sistem, canlı dersler, kullanıcı dostu yapay zeka ve akıllı tahta uygulamalarıyla, online eğitimi mümkün olan en verimli hale getirmeyi amaçlıyor. 

Pandeminin başında 3 ayda 30 bin saat canlı eğitim yaptı!

Covid19 salgını ve pandemi süreciyle uzaktan eğitime odaklanmak durumunda kalan üniversiteler, yaklaşan yeni eğitim & öğretim dönemi öncesinde web tabanlı yatırımlarına hız verdi. Üniversitelere uzaktan eğitim çözümleri sunan PHI Corporate firması, 8 Fakülte, 3 Enstitü, 55 Eğitim Programı ile sorunsuzca online eğitim gerçekleştiren ve 3 ay içinde 30.000 saatin üzerinde canlı eğitim yapan Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nde başarıyla uyguladığı sistemi, dileyen üniversitelerin kullanımına açtı.

Yapay zeka öğrenciye özel çalışma programı sunarken, akıllı tahta uzaktan eğitimi yakınlaştırıyor

Uzaktan eğitim konusunda on yılı aşkın yazılım geliştirme altyapısına sahip firma, özellikle AILA (Artificial Intelligence Learning Assistance) adını verdiği yapay zeka ve Akıllı Tahta uygulamasıyla dikkat çekiyor. Yapay zeka, tüm öğrencileri ayrı ayrı takip ediyor, öğrencilerin hangi eğitimleri aldığını, hangi testleri yaptığını, hangi konularda başarılı hangi konularda başarısız olduğunu analiz ediyor. Hatta daha da derine inip hangi sorulara doğru veya yanlış cevap verdiğini, hangi konuları çalıştıktan sonra yanlış cevabı doğruya çevirebildiğini takip ediyor. Öğrencilerin gelişimine odaklanan sistem buna göre her bir öğrenciye özel çalışma programı oluşturuyor.

PHI Corporate LMS Sistemi’nin sahip olduğu akıllı tahta özelliği ise, eğitim kurumlarındaki bu yeniliği dijital ortama taşıyor. Uygulama sayesinde tüm eğitim içerikleri ve konu anlatım dökümanları akıllı tahta üzerinde gösterilebiliyor ve öğretim üyesi ya da öğrenci dilediği gibi notlar alıp, soruları ekran üzerinde cevaplayabiliyor.

“Uzaktan eğitime, yakın çözüm” parolasıyla yola çıkan ve canlı eğitim, online sınav, online ödev, online etüd, dijital soru bankası, ders döküman ve materyalleri, online ders takibi gibi web tabanlı öğrenmeye yönelik ihtiyaç duyulan tüm uzaktan eğitim çözümlerini tek çatı altında toplayan PHI Corporate’in üniversitelere yönelik uygulamaları hakkında detaylı bilgi almak ve demo uygulama talep etmek isteyenler www.phi.co.com adresini ziyaret edebilirler.

Hibya Haber Ajansı


Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar