Selçuklu Kongre Merkezi Etkinlik Programı


15. Devlet Fotoğraf Yarışması Sergisi Selçuklu Kongre Merkezi'nde Sergileniyor

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından her yıl düzenlenmekte olan "Devlet Fotoğraf Yarışması' nda dereceye giren fotoğrafların sergisi Selçuklu Kongre Merkezi Zemin Fuaye' de 16 Ağustos'a tarihine kadar sanatseverlerin beğenisine sunuluyor.


Stalker – Başka Sinema

Uzak bir gelecekte, bambaşka bir yaşam düzeni içerisinde, ismi olmayan bir ülkede, dünyaya düşen dev gök taşı yaşamı yerle bir ederken Zone adında esrarengiz, yeni bir bölge oluşmuştur. Askerler tarafından korunan Zone bölgesine sadece gerekli olgunluğa erişmiş cesur Stalker'lar girebilmekte, bölgeye giren insanlara eşlik etmektedirler. Kahramanımız Stalker, ailesinin tüm itirazlarına rağmen bölgeye girmek isteyen bir bilim adamına ve bir yazara eşlik etmeye karar verir.

Eşsiz bir Tarkovsky Filmi olan Stalker 31 Temmuz Çarşamba günü saat 19:00'da SKM Cep Sinema'da.


Nazan Öncel

Türk pop müziğin divasi Nazan Öncel 31 Ağustos Cumartesi günü saat 20:30'da Selçuklu Kongre Merkezi Anadolu Oditoryumda müzikseverler ile buluşuyor.


Güldür Güldür Show

Ekranların beğenilen komedi programı Güldür Güldür Show, 27 Eylül Cuma günü saat 20:30'da Selçuklu Kongre Merkezi Anadolu Oditoryum'da seyirciyle buluşacak.

 

Koray Avcı

Türkiye'de ve yurt dışında gerçekleştirdiği konserlerle dinleyici kitlesini gün geçtikçe daha da büyüten Koray Avcı, 5 Ekim Cumartesi saat 20:30' da Selçuklu Kongre Merkezi Anadolu Oditoryum sahnesinde müzikseverleri ile buluşuyor.


Nilüfer

Nilüfer, 12 Ekim Cumartesi akşamı saat 20:00'da Selçuklu Kongre Merkezi Anadolu Oditoryum'da sevenleriyle buluşuyor...

 

Oğuzhan Koç

Muhteşem sahne performanslarıyla konserlerine devam eden Oğuzhan Koç yoğun istek üzerine ilk kez, 15 Kasım Cuma saat 20:30'da Selçuklu Kongre Merkezi Anadolu Oditoryum'da sevenleriyle buluşuyor.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar