Yılmaz ve Gül Ailelerinin mutlu günü


Elif Büşra Yılmaz ile Hüseyin Gül kşamı Bo13 Temmuz 2022 Çarşamba azkır Belediye Düğün Salonundaki Kına Gecesinin ardından, 15 Temmuz 2022 Cuma akşamı da Konya'da Mavera Kır Düğün Bahçesinde yapılan görkemli bir düğün ile hayatlarını birleştirdiler. Davetliler Elif Büşra ile Hüseyin çiftini tebrik ettiler.

Bozkır ilçemizin tanınmış esnaflarından olan gazetemizin sahibi Yunus Yılmaz, Bozkır'a bağlı Hamzalar'ın tanınmış eski Belediye Başkanlarından Vehbi Gül ile dünür oldular.
 
Gazetemizin sahibi Yunus Yılmaz'ın kızı, Rehber Öğretmeni Elif Büşra Yılmaz, Hamzalar eski Belediye Başkanı Vehbi Gül'ün oğlu, Yeşil Beyaz Spor Merkezleri Yönetim Kurulu Üyesi olan iş insanı Hüseyin Gül ile hayatını birleştirdi.
 
Bozkır'da yapılan Kına Gecesinde ve Konya'daki Düğün töreninde Yılmaz ile Gül aileleri iştirak eden misafirleri kapıda ağırladılar. Kına Gecesi olsun, düğün töreni olsun, gecenin ilerleyen saatlerine dek sürerken, her iki gecede renkli geçti. Kına Gecesi ile Düğüne katılan davetliler Yılmaz ve Gül ailelerini tebrik ettiler.
 
Bozkır'da yapılan Kına Gecesine katılanlar ile Konya'da yapılan Düğüne katılanlarla yakından ilgilenen Yunus Yılmaz ile Vehbi Gül; "Bu mutlu günümüze bizleri yalnız bırakmayarak düğünümüze icabet edenlere, telefon açanlara, mesaj ve çiçek, tablo ve çelenk göndererek, mutluluğumuzu paylaşan tüm dost, akraba ve arkadaşlarımıza şükranlarımızı sunarken, en kalbi duygularımızla ayrı ayrı teşekkür ediyoruz." dediler.

Bozkır Postası Gazetesi Ailesi ve çalışanları olarak Elif Büşra ile Hüseyin çiftine bizlerde ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar